mindful art

Nu är det din tur att koppla av och bara vara!

Ibland är det svårt att koppla av och bara njuta av stunden och nuet när vi är stressade och mycket uppe i huvudet med massa tankar… 😩

 Och därför delar jag denna pdf med dig som du kan använda dig av för att värdesätta dig själv och låta dig själv koppla av och bara vara i stunden och nuet. 💜    
 Psst: Den är såklart helt kostnadsfri 


Direkt när du klickat "Ladda ner" skickas ett mail till dig där du laddar ner, inga hemliga villkor!    
ladda ner pdf:en!
Ps! Vi ogillar spam och skickar bara ut tips och råd för att inspirera och hjälpa dig framåt. Om du vill avsluta dessa tips, kan du enkelt avregistrera din mail i slutet av våra utskick när du vill. Dina uppgifter sparas i skyddat system enligt GDPR, och när du avslutar utskicken raderas dessa från våra system. Genom att ladda ner guiden godkänner du vår Privacy Policy.
 
OM ÅSA KRON, Balanceliving 

Jag har själv varit utmattad och gått igenom olika livskriser och har en unik erfarenhet med mig. Det gör att jag har stor förståelse och kunskap om utmattningssyndrom och stressrelaterad ohälsa.

Jag vet vad det innebär att tappa bort sig själv, sitt minne och hur det känns när tankarna snurrar. Jag vet också att med rätt hjälp och verktyg går det att vända motgång till medgång och bli frisk.

Jag brinner för att hjälpa dig att stressa ner, lugna tankarna och hitta balans i livet. Jag vill hjälpa dig som är på väg in, ur eller är mitt i en utmattning eller upplever stressrelaterad ohälsa att må bättre. Du är värd att må bättre och jag vill hjälpa dig på vägen att bli en ännu bättre version av dig själv.