Förebygg utmattning

Mina 5 bästa råd för att förebygga utmattning!

- För dig som vill undvika utmattning.

Ladda ner guiden som alla borde ta del av, kostnadsfritt!


Kanske börjar du märka att din kropp ger dig signaler på att det har gått lite för fort den senaste tiden.

Ibland kör vi på och plötsligt knackar stressen på ordentligt och den där väggen känns lite väl nära. 😩

Sedan min utmattning har jag lärt mig vad som fungerar för att stoppa den negativa spiralen och hur viktigt det är att lyssna på kroppen.  

Nu vill jag ge dig en guide, där du får 5 råd som kan hjälpa dig att förebygga utmattning. Guiden är anpassad för dig som vill lyssna på kroppen mer och må bättre.  

Efter du laddat ner guiden, kommer du ha inspiration till hur du kan förebygga utmattning, och kan ta med dig det i din vardag direkt.

Ladda ner guiden med 5 råd som kan förebygga utmattning, helt kostnadsfritt:
Direkt när du klickat "Ladda ner" skickas ett mejl till dig som innehåller guiden, inga hemliga villkor!

LADDA NER!

Ps! Vi ogillar spam och skickar bara ut tips och råd för att inspirera och hjälpa dig framåt. Om du vill avsluta dessa tips, kan du enkelt avregistrera din mail i slutet av våra utskick när du vill. Dina uppgifter sparas i skyddat system enligt GDPR, och när du avslutar utskicken raderas dessa från våra system. Genom att ladda ner guiden godkänner du vår Privacy Policy.

OM ÅSA KRON, Balanceliving

Jag har själv varit utmattad och gått igenom olika livskriser och har en unik erfarenhet med mig. Det gör att jag har stor förståelse och kunskap om utmattningssyndrom och stressrelaterad ohälsa. Jag vet vad det innebär att tappa bort sig själv, sitt minne och hur det känns när tankarna snurrar.

Jag vet också att med rätt hjälp och verktyg går det att vända motgång till medgång och bli frisk.

Jag brinner för att hjälpa dig att stressa ner, lugna tankarna och hitta balans i livet. Jag vill hjälpa dig som är på väg in, ur eller är mitt i en utmattning eller upplever stressrelaterad ohälsa att må bättre. Du är värd att må bättre och jag vill hjälpa dig på vägen att bli en ännu bättre version av dig själv.